Locatie – HTM Remise Den Haag

Het Urban Photo Collective thema voor deze maand is, Trains, Planes and Automobiles, en voor Den Haag hadden we dit keer een hele mooie locatie. Het Haagse openbaar vervoer museum “De Remise”.

HTM Openbaar Vervoer Museum Den Haag

Afgelopen zondag (17 Jun) was het prachtig weer, een fijn zonnetje een mooie blauw lucht met hier een daar een wolkje. Prima weer om te fotograferen en zeker op deze locatie waar zowel binnen als buiten genoeg te fotograferen is.

Buiten staan een aantal historische trams die je kunt bekijken en naar hartelust kunt fotograferen. Het is een urbex achtige locatie. Met meer als voldoende details. De historische trams staan allemaal voor een prachtig gebouw wat in een prima staat verkeerd. Ook binnen kun je genoeg historische trams bekijken en er staan zelf een aantal historische bussen binnen.

De Remise is op zondag geopend en de toegang is gratis. Wil je met een historische tram een rondrit maken door Den Haag dan moet je hier een kleine vergoeding voor betalen.

Het is een prachtige locatie om zowel alleen als met modellen een fotoshoot in stijl te doen. Voor een fotoshoot met modellen is het natuurlijk wel aan te raden om vooraf even contact op te nemen met de organisatie en hiervoor toestemming te vragen. Bijna alle tram deuren zijn gesloten en zitten op slot maar na contact met de organisatie kunnen er vast wel een aantal tram deuren geopend worden.