Fotografie

Vanaf jongs af aan ben ik (Thomas Dral) bezig met fotografie. Ben opgegroeid met een analoge Canon spiegel reflex van mijn vader. Met de analoge camera heb ik leren nadenken en kijken voor het maken van de foto. Tijdens mijn jeugd kwamen er steeds meer betaalbare digitale camera’s. Op een bepaald moment kwam er een digitale compact camera in huis. Met deze camera is de liefde voor fotografie pas echt gekomen. Digitale fotografie heeft het mogelijk gemaakt om meer dan 36 opnamen te maken. Ik heb in de loop der jaren diverse Canon camera’s gebruikt om mee te fotograferen.

Tot een paar jaar geleden, toen ik een camera uit mocht zoeken als cadeau voor mijn 20e verjaardag. Eerst zou het een Compact worden, maar na het lezen van veel recensies over de camera is het uiteindelijk toch een digitale spiegel reflex geworden. Een digitale spiegel reflex, de camera waar ik tot op heden nog steeds mee fotografeer. Inmiddels is er ook nog een professionele digitale spiegel reflex camera, waar ik hard voor gewerkt heb.

Werk

Nadat ik de spiegel reflex camera heb gehad ben ik veel meer met fotografie bezig. Als ik onderweg ben gaat er eigenlijk altijd een camera mee. De hobby en passie voor fotografie is eigenlijk veel meer werk geworden. Dit werk gebeurt nog steeds met de liefde voor fotografie. Naast het fotograferen van evenementen ben ik vooral veel bezig met portret en model fotografie in mijn eigen studio of op locatie. Een selectie van de foto’s die ik heb gemaakt vind u terug in mijn portfolio.